diumenge, 9 de gener del 2011

Festes familiars

La meva família és ben extensa,... 


El cert és que reunir 30 adults i 8 menuts és ben difícil. Durant el Nadal no hi ha hagut oportunitat però per això ens esperava el 8 de gener. 
Per sort, comptem amb la casa del meu tiet, espai suficient per encabir-nos a tots i jardí prou gran com per enviar-hi els nens i no sentir-los una estona. 


El Pol va voler dur totes les seves disfresses per compartir amb els cosins (que de fet són meus però hem decidit compartir) però aquests no el van seguir. Tot i així, es va vestir cinquanta vegades de diferents personatges i va decidir passar gran part del dia amb la disfressa de l'Spiderman forçut,... 
Per dinar, pollastres, mmm,...


I les iaies ben contentes de reunir a tothom, incloses les noves incorporacions,... Quim i Marc, el cunyat que per fi es va atrevir a compartir un dinar familiar, benvingut!


El Quim va passar de mà en mà, d'abraçada en abraçada feliç com un gínjol i va participar totalment de la festa que, com mana la tradició, consisteix en dinar i sessió de ball country/disco.


També vam tenir oportunitat de gaudir del cavall, un gran company que fa les delícies dels petits. El van pentinar i repentinar,...


Li provaven de donar de menjar,... amb els ulls tancats, que fa por!


I s'hi pujaven per acabar de rematar.


Després, més balls i ballaruques, amb classes incloses fins les tantes,...


I d'aquesta, fins la propera,

Salut i ballaruques!