Benvolguts, la freqüència bloggera ha descendit aquests dies per motius aliens a la nostra voluntat i feines inaplaçables que reclamen la nostra atenció. Us en donarem més detalls aviat.
Tanmateix, he volgut trobar un forat per escriure una estona.
Aquest cop, per aclamació popular i insistència de l'Artefacta de la Cris, us deixo la recepta del pastís que sé que us encanta que fem el Pol i jo.
Per elaborar el pastís necessiteu:
- 1 iogurt (recomano els de plàtan o macedònia però s'accepta qualsevol)
- oli
- sucre
- farina
- 3 ous
- llevat
- mantega
- condiments al vostre gust
Primer, prepareu un bol i afegiu el iogurt sencer. Utilitzeu el pot de iogurt per afegir al bol una mesura de iogurt d'oli, dues de sucre i tres de farina. Afegiu els tres ous, el llevat i remeneu (a casa fem servir el turmix, és molt més ràpid!). A aquesta massa base podeu afegir-hi el que us vingui de gust: sucre vainillat, ametlles, coco,... a fi de donar-li el gust que volgueu.
Un cop teniu la massa, prepareu el motlle. Ha de ser un recipient resistent al forn i prou gran per encabir el pastís, penseu que la massa pujarà. Agafeu una mica de mantega i rebregueu-la bé per tot el motlle. Si no dediqueu una mica de temps a fer-ho bé, després el pastís no sortirà i potser se us trencarà. Poseu la massa al motlle i afegiu el que més us agradi: anous, poma tallada a trossets, panses,... o deixeu-lo tal com està, us quedarà un pastís fantàstic igualment. Preescalfeu el forn a 180º i, un cop calent, poseu-hi el pastís durant 30 - 35 minuts. Vigileu amb el motlle, que crema i voilà!
Pastís Pol 2 anys pre-tunejament
Fàcil, no? A banda de les idees de variació que us he donat a la recepta, podeu decorar el resultat amb xocolata, lacasitos, confetti de sucre, sucre glas,... Com veieu és una recepta que accepta molt bé els canvis i veritablement senzilla. Serà per això que és tot un èxit!
Pastís Pol 2 anys
Pastís Pol 3 anys
Salut i pastissos!!
3 comentaris:
VIVAAAAAAAAAAAA
reseta pastelera per fiiiiiiiii!!!!
gràcies!!!!
ole ole i oleeeeeeeee!!!!!
que be martonacarapoma ara ja se a qui donar les culpes dels meus mixelineh!
Yesss, Compartir és estimar i compartir el mixel·lí és TOTAL!
Feliços berenars artefasta!!
Publica un comentari a l'entrada