diumenge, 12 de desembre del 2010

Preparatius de Nadal

Avui per fi ens hem dedicat una estona al Nadal. Feia dies que teniem el Pol preocupat,... tanta llum, tanta gent amb tot a lloc i nosaltres,... res de res. Hi ha hagut un cert punt de decepció quan hem trobat la bossa de coses de Nadal,... el nostre arbre no arriba al mig metre (mai hem sigut massa de guaniments i tenint petits per casa és molt més pràctic posar un arbret petit en un lloc elevat). El Pol però, s'ho ha pres prou bé, si aquest és el nostre arbre, doncs endavant! 

El pessebre ha estat una altra història. Com mai n'hem tingut, aquest any fa un temps que vam decidir fer el nostre propi. Aquesta decisió ha implicat un temps d'amuntegar rotllos de paper de vàter i altres elements de reciclatge. Avui ens hem posat a la feina i, per no fer unes figures que el Pol no sap qui són i explicar-li allò del nen Jesús i tal, doncs hem fet el portal de casa nostra, amb nosaltres de personatges. 


Ens reconeixeu? Bé, el que està estirat al bressol és el Quim - Versió papes - Els que són drets i més alts, els papes, el de la samarreta blava de Darth Vader, el Pol versió papes, el primer per l'esquerra el Quim versió Pol i el del fons de negre (representa una jaqueta perquè fa fred), el Pol versió ell mateix. 

Total, un portal de caixa de Nespresso i molta imaginació,... 


Aquí teniu, arbre i portal ben al costat,...


I com no havia de ser d'altra manera, custodiats per l'incombustible Han Solo en el seu paper de Guardià del Nadal, 


Salut i pessebres!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Moltes felicitats!!! us ha quedat un pesssebre MERAVELLOS!!, en fi m'heu deixat sense paraules però molt contenta de saber que cadascun viu el Nadal que li agrada, fóra d'imposicions socials que n'hi han per tot arreu, a més REUTILITZEU, què més es pot demanar!!
Saludets
Manoli