dimarts, 28 de desembre del 2010

Dia de Nadal

Sí, sí, portava un mes llarg intentant explicar al Pol perquè el Pare Noel no passaria per casa nostra,.... la idea és que com a casa tenim la sort de tenir el Tió de la família, doncs el Pare Noel no ve, reparteix regals a aquells que no tenen Tió. Sí, sí, molt bé Marteta,... bon intent. I llavors, pregunta, d'on havien de sortir els regals per la família del Dani que haviem de portar el matí de Nadal??? Bé, doncs a menjar-s'ho amb patates,... Total, vam mantenir que el Sr. Barbes Blanques no vindria però, sigilosament, va venir a la nit per portar les coses a dur i algun regalet pels nens. Es va deixar el barret i tot! Marca de la casa, suposo, el Pol sosté que va haver de passar fred la resta de la nit,... pobre Pare Noel!!


Aquesta va ser la cara del Quim amb tot el moviment!


I què bo que és, per això, el Pare Noel,... el Pol li agraeix molt la casa dels Playmobils que li ha portat!

En dos minuts, ja tenia la paradeta muntada,...


En aquesta casa, ara hi viu molta gent,... dóna per un parell de posts més endavant, són relacions humanes difícils amb personatges curiosos, us en farem un croquis aviat.

Però, a tot això, el dia tot just havia començat.
Ronda per casa de les iaies (Sant Boi - Barcelona - Castelldefels), el papa a treballar i, per rematar la jugada, visita a Sant Just.
Allí, ens esperàven a fer el cafè però se'ns va complicar la història i vam arribar força tard. Tanmateix vam compartir una estona amb una altra branca familiar i el Quim va poder cultivar el seu amor pels gossos,... és una passió recíproca i, per sort el Boo, el pobre company de festa, es va deixar estimar pel nostre amant dels gossos:



Salut i Bon Nadal!