dimarts, 17 d’agost del 2010

MLJ Day

Diumenge vam tenir a casa una jornada MLJ (Mierdas Las Justas). Comença a ser ja una tradició familiar que succeeix a intèrvals variables de temps i sol sortir força rentable. El dia D triat es converteix en un anar i venir de caixes, caixetes, trastos, trastets i altres que canvien d'ubicació, es reordenen per fer espai, permeten encabir trastos que no tenien lloc específic assignat i acaben amb algunes pertenences per llençar, donar o, simplement, fer fora de casa. 

És un mètode com qualsevol altre de posar certa dosi de racionalitat a aquesta infame cultura materialista que ens envaeix i en la que ens trobem immersos. El resultat, una sensació de tranquil·litat i de feina feta acumulada pel pas del temps. 

Aquest cop, el millor parat ha estat el meu espai-taller. Encara queda feina per endavant i caldrien un parell d'hores sense criatures voltant per poder enllestir però, donades les condicions, no està gens malament. 

El primer pas, trobar un espai per teles, teletes i materials de costura i crafties en general. Aquí teniu la dutxa del labavo de dalt. 


Una dutxa?? Ai perdó,... el meu nou super magatzem!!


Oh sí, una calaixera plena de material impensable per fer les mil i una invencions. I de l'espai creatiu?? què se n'ha fet??

Allà on esperaven els projectes ara hi són les calaixeres de materials petits i els llibres. 


La màquina,... segueix allà, esperant un atac i amb un únic projecte en cua!!


I l'espai tecnològic?? 



Allà mateix, però sense mil coses al voltant, quin alliberament!

I les parets?? Blanques, esperen un suro, un quadre, creativitat,... tot arribarà, però no patiu, les teles que m'han acompanyat des de soltera ja són penjades a un racó!


Salut i endreços!!!

PD: per aquells/es a qui us preocupa què ha passat amb tots els projectes en cua, no patiu, són a un calaix esperant per torn però no ho digueu a ningú!!