divendres, 7 de maig del 2010

Mama vull ser com en Gerard Piqué

Des que en Gerard Piqué va marcar contra l'Inter el gol de la tornada de semifinal de la Champions, el Pol ha decidit que vol marcar gols com ell. Encara que aquell gol no va ser suficient per a passar a la final, el Piqué és ara la nova referència futbolística del petit gran culé de ca nostra.
Ahir, parlant d'això i d'allò vam acordar que havia arribat el moment de tallar els cabells del Pol i avui, al anar-lo a trobar a l'escola, la frase ha estat: "Mama, vull tallar els cabells com el Gerard Piqué". Més clar, l'aigua. Així doncs, ens hem dirigit a la perruqueria o, en paraules del Pol "a veure el meu amic dels sugus" (més que res perquè l'últim cop que li vam tallar els cabells el perruquer n'hi va donar uns quants) i li ha repetit el mateix que a mi: "Canyor, vull tallar els cabells com el Gerard Piqué". El perruquer quasi es tira per terra de riure i entre riure i riure, li ha deixat uns cabells fantàstics i preparats per la calor que algun dia haurà de venir.





L'altre homenet de la casa, va creixent poc a poc, està despert i atent. Aquí el teniu preparat per marxar al carrer i comptant amb la mà els minuts que sa mare, o sia jo, triga en sortir de casa fent tonteries com, entre elles, fer-li fotos mentre, tot seriós, medita amb la mirada fixa.