dimecres, 21 de juliol del 2010

Nenes escurrios!!

I segueixo preguntant-me com s'ho fan. M'ho preguntava fa tres anys, quan el Pol era petit i ara, ara encara m'ho pregunto amb més vehemència. Què fan aquests nens per escórrer-se així???? Inexplicable. 

Us poso en situació: deixeu un nen tranquil, petit, suposadament incapaç de moure's lliurement per l'espai sobre una hamaca d'aquestes per a nadons. Us gireu un instant, diga-li posar unes patates al foc, pentinar-se, fer el llit,... activitats de no més de 2 minuts i,... voilà, us gireu i el nen quasi es troba a terra. Què ha passat?? No ho sé, d'alguna extranya manera, repten envall fins que l'esquena els queda arquejada amb la intenció de saltar i anar qui sap on. Aquí teniu uns exemples del resultat:

Pol 4 mesos 

Quim 3 mesos i mig 

Però què és el més sorprenent?? Que aquest cop, tot i que estava avisada pels precedents, el Quim té la capacitat de relliscar amb molta més rapidesa i eficàcia i, per sobre de tot, que ho ha començat a fer molt jove i de manera molt kamikaze. Si pensava que estava curada d'espants, anava ben errada,... hauré de replantejar la seguretat de la casa i, sobretot, lligar millor aquest petit escurridor! 

Quim 3 mesos i mig

Pol 4 mesos

Però, a tot això,... què els deu fer tant feliços d'esmunyir-se hamaca avall???

Quim 3 mesos i mig